Rollock

Tuotekoodi: SMARTER-ACCESS

Kotimainen valmistaja

Avaimeton ja etähallittava

Mobiili- ja etäavaus

Myös olemassa olevaan sähkölukitukseen

Rollock Access -pilvipalvelu

Tuotekoodi SMARTER-ACCESS
Tuoteryhmä Ovipäätteet
Valmistaja Rollock
Lataa tuotekuva

Rollock on suomalainen älylukitusratkaisujen valmistaja. Avaimeton ja etähallittava Rollock-lukko helpottaa päivittäistä arkea ja liikkumista.

Rollock Smarter Access -kulunhallintajärjestelmällä voidaan ohjata sähköisiä lukkoja sekä muita releohjattuja laitteita. Ohjain tuo käyttöösi kaikki älylukon ominaisuudet – myös saneerauskohteisiin. Se voidaan kytkeä olemassa olevaan sähkölukitukseen.

Smarter Access mahdollistaa esimerkiksi toimiston ovien ja liikekiinteistöjen sähkölukkojen sekä koneiden ja laitteiden hallinnan. Kulkuoikeuksia hallitaan Rollock Access -palvelussa etähallinnan tai viikkokalenterin avulla.

Kulkutunnisteena toimivat mobiilisovellus, NFC-laite, tagi tai avaimeksi koodattu kortti. Myös etäavaaminen onnistuu mobiilisovelluksen avulla.

Lue lisää Rollock-esitteistä.

Tutustu Rollock-tuotteiden asennus- ja käyttöohjeisiin.

Etsi lähin jälleenmyyjä.

Huom! Rollock-tuotteita voivat asentaa ainoastaan Rollock-partnerimme, ja asentajayrityksellä tulee olla turvallisuusalan elinkeinolupa. Kaikki tuotteen ominaisuudet eivät ole käytössä, jos asentajana toimii yksityishenkilö tai muu kuin partneriyritys.

Ota yhteyttä, mikäli haluat alkaa Rollock-partneriksemme.