Inim

Valitse tuote:

SMARTLOOK/F01L

1662,00 €

SMARTLOOK/F01E

2494,00 €

SMARTLOOK/F02E

4155,00 €

SMARTLOOK/F05E

9139,00 €

SMARTLOOK/F10E

13295,00 €

Tuotekoodi: SMARTLOOK/X

Sähkönumero:

alkaen 1662,00 €
Bruttohinta -,- €

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Palolupa -lisenssi, 1 lisenssi / palokeskus

Palovaroitinkeskusten ja hälytysjärjestelmien valvonta ja hallinta

Perustuu graafisiin karttoihin

Reaaliaikainen vuorovaikutus

Tulojen tilojen ohjaus, lähtöjen aktivointi

SmartLook on ohjelmistopaketti INIMin palonhavaitsemis- ja tunkeutumisenvalvontajärjestelmien keskitettyyn valvontaan ja hallintaan. Sen modulaarisuus tekee siitä ihanteellisen teollisiin, kaupallisiin ja myös pieniin asuinrakennuksiin. Tyypillinen sovellus on useiden eri rakennusten tai jopa eri sijainneissa olevien laitosten keskitetty valvonta. Muita yleisiä sovelluksia ovat hotellien vastaanotto, kongressikeskukset, ostoskeskukset ja kaikki paikat, joissa palo-/turvajärjestelmän jatkuva valvonta edellyttää operaattoreilta vastausta hälytystapahtumiin.

SmartLookin joustavuus mahdollistaa sen, että se valvoo SmartLoop-sarjan analogisia ohjattavia ohjauspaneeleja ja SmartLine-sarjan palokeskuksia. SmartLookin todellinen potentiaali on nähtävissä silloin, kun sitä käytetään tietoliikenteen hallintaan sellaisista laitoksista, jotka ovat maantieteellisesti toisistaan erillään ja jotka keskittävät hajautetun järjestelmän hallinnan yhdessä työasemassa.

SmartLook-ohjelmistolla on käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ansiosta myös tärkeä rooli kodin muokkaamisessa, kun sitä sovelletaan SmartLiving-ohjauspaneelin hallintaan. Jälkimmäistä voidaan hallita samassa asennuksessa kuin palonhavaitsemispaneeleja SmartLoop- ja SmartLine-sarjoista.

SmartLook-valvontaohjelmisto perustuu graafisiin karttoihin, jotka on yhdistetty yhteen puurakenteeseen. Jokainen kartta hyväksyy minkä tahansa määrän kohteita. Kohteet voivat olla valvottuja elementtejä (ilmaisimia, osioita, vyöhykkeitä, lähtöjä jne.), yhteyksiä toiseen karttaan, Web-sivuun (VCR-web -käyttöliittymä) tai komentopainikkeeseen, jossa on käyttöoikeustaso. Käyttäjä voi olla vuorovaikutuksessa järjestelmän kanssa reaaliajassa. Tällä tavoin on mahdollista ohjata tulojen tilaa, aktivoida lähdöt ja toteutustoiminnot, kuten: viritys, poiskytkentä, ohitus, lähtöaktivointi jne.

SmartLook-ohjelmisto pystyy tuomaan järjestelmän kokoonpanon lukemalla ne suoraan ohjauspaneelista tai ottamalla sen SmartLeague-ohjelmiston tietokannasta, mikä vähentää huomattavasti ohjelmointiaikaa. Järjestelmä tarjoaa monipuoliset itsediagnoositoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi tarkistaa ohjelmiston ja ohjauspaneelien välisen viestinnän tilan. Se pystyy myös hallitsemaan eri käyttöoikeustasoja.

SmartLook-ohjelmisto käsittää kaksi erillistä sovellusta: asentajaversiolla voi määrittää järjestelmän ja käyttäjäversio tarjoaa kaikki tarvittavat valvontatoiminnot.