Teltonika

Valitse tuote:

TMT250

109,00 €

TMT250-E

109,00 €

TMT250-E1

109,00 €

Tuotekoodi: TMT250-X

Sähkönumero:

109,00 €
Bruttohinta -,- €

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Pienikokoinen yleispaikannin

Pieni ja kevyt paikannin läheisten turvaksi tai omaisuuden suojaamiseen. Soveltuu hyvin esimerkiksi henkilö-, lemmikki-, esine- tai ajoneuvopaikannukseen. Akun kesto yhdellä latauksella muutama päivä. Laitteessa suuri ja helppokäyttöinen hätäpainike. Latauslaite kiinnittyy paikalleen nerokkaasti magneetilla. Optiona saatavilla erillinen kaularemmi tai vyöteline.

Yhdessä Elisa Paikannus -sovelluksen kanssa voit suojata omaisuutesi varkauksien varalta. Voit asettaa suojaamallesi kohteelle näppärän turva-alueen, jonka avulla saat tiedon mahdollisesta varkaudesta minuutissa turva-alueen ylittämisen jälkeen. Paikanninlaite paikantaa itsensä GPS-satelliittien avulla ja lähettää tiedon mobiiliverkon avulla kännykkäsovellukseen välimatkasta riippumatta, myös syrjäseudulla.

Sijaintiedot ovat turvassa Elisan hallinnassa ja niitä käsitellään GDPR-lainsäädännön mukaisesti. Tarvittaessa saat sovelluksen käyttöönottoon apua Elisan asiakaspalvelusta.

E-loppuinen tuotevaihtoehto sisältää Elisa henkilöasiakkaan SIM-kortin laitteeseen asennettuna sekä Elisa Paikannus-sovelluksen (Android/iOS) tiedot siihen valmiiksi konfiguroituna. Sinun tarvitsee vain aktivoida liittymä mukana olevan ohjeen mukaisesti ja asentaa ilman eri maksua Paikannus-sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta sekä yhdistää paikannuslaite siihen.

Elisa Laitenetti -liittymä aktivoidaan Yksityishenkilön OmaElisassa pakkauksessa olevan SIM-kortin tiedoilla ( liittymän kuukausihinta ei sisälly ostohintaan).

E1-loppuinen vaihtoehto sisältää Elisa yritysasiakkaan SIM-kortin laitteeseen asennettuna ja Elisa Paikannus-sovelluksen (Android/iOS) tiedot siihen valmiiksi konfiguroituna. Aktivoi liittymä mukana tulevaa ohjetta seuraten ja asenna Paikannus-sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta ilman eri maksua, ja olet valmis yhdistämään paikannuslaitteen siihen.

Elisa Laitenetti -liittymä aktivoidaan Yrityksen OmaElisassa pakkauksessa olevan SIM-kortin tiedoilla, kuukausihinta ei sisälly ostohintaan.

Pelkkä laite ilman E- tai E1-loppuliitettä toimitetaan ilman konfigurointia ja aktivointiohjetta. SIM-kortin saa mukaan halutessaan lisäämällä sen tilaukseen alta Liittyvistä tuotteista. Laitteeseen voi aktivoida esimerkiksi maksullisen Karttaselain-sovelluksen.

Ominaisuudet:

  • Paikannustekniikat: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou
  • Mobiiliyhteys: 2G
  • Bluetooth 4.0 LE
  • Monivärinen LED-indikaattori sekä värinä
  • Mikro-SIM -korttipaikka
  • Akku: 800 mAh Li-Ion, 3,8 V
  • Virransyöttö: USB-väylästä/-laturista
  • Suojausluokitus: IP67
  • Mitat: 44 x 43 x 20 mm