Teltonika

Tuotekoodi: 50949

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

4,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


Teltonikan pilvipohjaisen RMS (Remote Management System) -hallintajärjestelmän avulla voit kätevästi seurata ja hallita kaikkia Teltonikan reitittimiä ja niihin kytkettyjä laitteita.

RMS:n avulla pystytään tarkistamaan laitteiden tilatietoja ja muuttamaan niiden asetuksia, vaikka laitteissa ei olisi julkisia IP-osoitteita. Raportointityökalujen avulla tiedät miten verkko toimii, saat tietoa laitteiden suorituskyvystä ja verkon poikkeavuuksista.

Myös I/O liitäntöjen monitorointi ja ohjaus on mahdollista ja reitittimeen kytkettyjen laitteiden (IP-kamerat, koneiden ohjaukset, kiinteistöautomaatio) selainkäyttöliittymät voidaan avata RMS:n avulla. Voit myös avata etäyhteyden reitittimeen kytkettyyn tietokoneeseen.

 

Selainpohjainen RMS portaali toimii osoitteessa rms.teltonika-networks.com. Se on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien ja useimpien selainten kanssa, eikä se vaadi asennusta tai lisälaajennuksia. Teltonika RMS Android-sovellus on ladattavissa Google Playsta ja iOS-sovellus Applen App Storesta.

Hinnastomme lisenssihinta on yhdelle laitteelle yhdeksi kuukaudeksi.

Minimimyyntimäärä on 12 kappaletta, mikä riittää yhdelle laitteelle vuodeksi tai vaikkapa kahdelle laitteelle puoleksi vuodeksi. Jokainen RUT-sarjan reititin ja TBR-sarjan yhdyskäytävä mahdollistaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson RMS-palveluun.

Huom! Kun tilaat lisenssejä (credit), niin ilmoita meille sähköpostiosoite, jolla olet RMS-tilin luonut.

RMS Teltonikan Wiki-sivustolla