Vanderbilt

Tuotekoodi: V54542-F105-A100

TOIMITETTAVISSA YHTEENSÄ: 0 kpl
Keskusvarasto: 0 kpl
Vantaan myymälä: 0 kpl
Nokian myymälä: 0 kpl

Arvioitu toimitusaika on noin 10 päivää

265,00 € (ALV 0%)

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi


16 LED-merkkivalon vapaasti ohjelmoitava indikointiyksikkö

EN-luokka 3

Käyttö lampputauluna tai käyttölaitteena

EM-etälukija

4 pikapainiketta

16 kolmivärisen LED-merkkivalon indikointiyksikkö SPC-järjestelmään. 4 vapaasti ohjelmoitavaa näppäintä, integroitu EM-kortinlukija ja summeri.

Ledit voidaan vapaasti ohjelmoida indikoimaan mitä tahansa järjestelmän toimintoja. Käytetään usein esim. henkilöhälytysjärjestelmän tai ovivalvonnan "lamppunäyttönä".

Käyttölaitteeseen linkitetyssä tilassa LED-valot näyttävät yhdellä silmäyksellä 4 alueen tilan ja alueet voidaan päälle- tai poiskytkeä määritetyillä toimintonäppäimillä. Vapaasti ohjelmoitavassa tilassa laite näyttää halutut tiedot LEDeillä (esim. avoimet silmukat, alueet, henkilöhälytykset).

Mahdollistaa kohdakohtaisten pikatoimintojen ohjaukset painamalla niille määritettyjä toimintonäppäimiä (esim. alueen päälle/poiskytkentä, portin avaaminen tai sulkeminen). Integroidulla EM-etälukijalla ilmoitukset tai ohjaukset voidaan ottaa käyttöön vain valituille henkilöille. Laitteessa on myös yksi vapaasti ohjelmoitava silmukka, johon voidaan liittää mikä tahansa haluttu laite, esim. lähin liikeilmaisin.


Tekniset tiedot:

  • Virrankulutus (lepotila/norm.): 30 mA/70 mA
  • EN-luokka: 3
  • Käyttölämpötila-alue: -10° - +50°C
  • Mitat: 112 x 92 x 28 mm
  • Paino: 0,19 kg