Julkaistu: 30.11.2022

FSM vastaanotti Turvaurakoitsijaliiton myöntämän Vuoden Yhteistoimintajäsen 2022 -palkinnon Finnish Security Awards gaalassa Ostrobotnian juhlasalissa 29.11.2022. 

Tunnustuksen perusteina mainittiin erinomainen asiakaspalvelu sekä hyvän yhteistyön edistäminen. Toimitusjohtaja Harri af Hällström kommentoi palkintoa: "Olemme erittäin otettuja tästä tunnustuksesta, mitä voidaan pitää palkintona pitkäjänteisesti vaalimastamme korkeasta asiakaspalvelutasosta. Se on jatkossakin yksi toimintamme kulmakivistä."

FSM oli valitsemassa Vuoden Turvallisuusyritystä Finnish Security Awards -gaalassa

FSM oli Vuoden Turvallisuusyritys -palkintokategorian sponsori ja valintaraadin jäsen. Vuoden Turvallisuusyritys -palkinto jaetaan vuosittain turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Vuoden Turvallisuusyritys -palkinnon myönnettiin tänä vuonna ansaitusti BLC Turva Oy:lle

Valintaraadin perustelut palkinnon saajalle: BLC Turva on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen johtavista kiinteistöturvallisuuden asiantuntijoista panostaen voimakkaasti paikallisuuteen. BLC Turva on myös vastannut turvallisuusalan ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen perustamalla tänä vuonna Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa BLC Turva Akatemian. BLC Turvaa pidetään luotettavana kumppanina, jonka asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla.