Julkaistu: 28.03.2022

Komponenttien saatavuusongelmista johtuvat toimitusvaikeudet tulevat jatkumaan maailmalla edelleen, ja luonnollisesti haasteet koskevat myös FSM:n toimittajia. Parhaan saatavuuden turvaamiseksi olemme jatkuvasti optimoineet ostotoimintaa ja pitäneet tuotteiden varastomäärät normaalia korkeampana. Saatavuus onkin ollut lähes kaikissa tuotteissamme erinomainen, ja varastotilanteemme on edelleen hyvä.

 

Jotta voimme jatkossakin varautua menekkiin mahdollisimman hyvin, suosittelemme asiakkaitamme ennakoimaan tilauksia mahdollisuuksien mukaan. Asiakkaanamme voit tehdä tilaukset hyvissä ajoin etukäteen, jolloin saat tilauksille myös maksuaikaa. Laskutamme tilaukset vasta toimituksen jälkeen. Verkkokauppatilauksissa voit valita sopivan toimitusajan kolmen viikon päähän.  Jos haluat vielä pidemmän toimitusajan, ole yhteydessä omaan myyjääsi! Huomaathan, että tehty tilaus on sitova.

 

Isosta varastostamme huolimatta toimitusviiveitä saattaa esiintyä yksittäisissä tuotteissa. Yleensä valikoimastamme löytyy vaihtoehtoinen ratkaisu, ja suosittelemmekin kysymään myynnistä korvaavaa tuotetta.