Teltonika

Valitse tuote:

50949V3

35,00 €

50949V5

44,00 €

50949V10

59,00 €

Tuotekoodi: 50949V

Sähkönumero:

alkaen 35,00 €
Bruttohinta -,- €

Kirjaudu sisään nähdäksesi nettohintasi

Pilvipalvelupohjainen hallinta

RMS-lisenssi yhdelle laitteelle

Tilatiedot, asetukset, raportointi

I/O valvonta ja ohjaus

Tuotekoodi 50949V
Tuoteryhmä Teltonika
Valmistaja Teltonika
Lataa tuotekuva

Teltonikan pilvipohjaisen RMS (Remote Management System) -hallintajärjestelmän avulla voit kätevästi seurata ja hallita kaikkia Teltonikan reitittimiä ja niihin kytkettyjä laitteita.

RMS:n avulla pystytään tarkistamaan laitteiden tilatietoja ja muuttamaan niiden asetuksia, vaikka laitteissa ei olisi julkisia IP-osoitteita. Raportointityökalujen avulla tiedät miten verkko toimii, saat tietoa laitteiden suorituskyvystä ja verkon poikkeavuuksista.

Myös I/O liitäntöjen monitorointi ja ohjaus on mahdollista ja reitittimeen kytkettyjen laitteiden (IP-kamerat, koneiden ohjaukset, kiinteistöautomaatio) selainkäyttöliittymät voidaan avata RMS:n avulla. Voit myös avata etäyhteyden reitittimeen kytkettyyn tietokoneeseen.

Selainpohjainen RMS-portaali toimii osoitteessa rms.teltonika-networks.com Se on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien ja useimpien selainten kanssa, eikä se vaadi asennusta tai lisälaajennuksia. Teltonika RMS Android-sovellus on ladattavissa Google Playsta ja iOS-sovellus Applen App Storesta.

Hinnastomme lisenssihinta on yhdelle laitteelle.

Huom! Kun tilaat lisenssejä (credit), niin ilmoita meille sähköpostiosoite, jolla olet RMS-tilin luonut.

RMS Teltonikan Wiki-sivustolla