VISIO & STRATEGIA

Visiomme on toimia strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuus-, sähkö- ja tietoverkkoalojen toimijoille.

Haluamme ymmärtää rakennetun ympäristön turvallisuusjärjestelmien ja verkkotekniikan tarpeet. Kuuntelemalla asiakasta ja ymmärtämällä sen liiketoiminnan, voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotevalikoiman. Etsimme ja jalostamme tuotteita asiakaslähtöisesti, ja tuomme markkinoille testattua, uusinta teknologiaa ensimmäisten joukossa.

Ketterä ja innostunut yrityskulttuurimme mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun. Seuraamme aktiivisesti teknologian kehitystä ja olemme avoimia kumppanuuksille ja liiketoimintakaupoille.

- Lähellä asiakasta, parhaalla palvelulla!


ARVOT

Arvot ovat meille tärkeitä sekä sisäisessä että ulkoisessa toiminnassamme. Sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava ilmapiiri sekä kiinnostavat ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet auttavat meitä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Olemme luotettava kumppani,
  • Auttamishalu ja ystävällinen palvelu ovat meille tärkeitä,
  • Laatu ohjaa toimintaamme,
  • Toimimme tuottavasti,

Vuonna 1996 Turvallisuusmessut Tampereen Pirkkahallissa.

Markkinointikirje vuodelta 1991.

HISTORIA

Tarinamme alkoi vuonna 1991 DSC-hälytysjärjestelmien edustuksesta ja asennustoiminnasta kuluttajille. Jo ensimmäisen vuoden jälkeen teimme strategisen päätöksen keskittyä maahantuontiin ajatuksena toimia siltana maailman johtavien valmistajien ja suomalaisten urakoitsijoiden välillä. Alkoi voimakas jälleenmyyjäverkoston rakentaminen.


1990-LUKU VOIMAKKAAN KASVUN AIKAA

90-luvulla kasvoimme keskimäärin 40-70 % joka vuosi. Laajensimme videovalvontaan ja paloturvallisuustuotteisiin ja etsimme jatkuvasti uusia, laadukkaiden ja johtavien päämiesten tuotteita. Avasimme ensimmäiset verkkosivut.


2000-LUVULLA LAAJENTUMINEN YRITYSOSTOIN

Uuden vuosituhannen alussa ostimme Siedlen ja Falckin maahantuonnin sekä yhdistyimme toisen johtavan turvatekniikan maahantuojan, World Comp Oy:n kanssa. Laajensimme Ruotsiin perustamalla tytäryhtiöitä. Vuosituhannen alussa markkinoille tulivat uudet digitaaliset ja langattomat tekniikat videovalvonnassa ja hälytysjärjestelmissä.


2010-LUVULLA NOUTOMYYMÄLÄT JA LAAJENTUMINEN TIETOVERKKO- JA SÄHKÖASENNUSTUOTTEISIIN

Avasimme ensimmäisen noutomyymälät Vantaan Tuupakkaan, ja myöhemmin Niittyvillankujalle sekä Nokialle. Myymälät ovat menestyksekkäästi vakiinnuttaneet asemansa urakoitsijoiden keskuudessa. Laajensimme toimintaamme tietoverkkoalalle ostamalla Gigaset Oy:n, pitkän kokemuksen omaavan konesalien alihankkijan ja palveluntuottajan. Vakiinnutimme asemamme verkkotuotteiden toimittajana ostamalla myös Taketex Oy:n sekä AP Solutions Oy:n liiketoiminnot.

Vuonna 2016 fuusioiduimme tytäryhtiömme Kocom Finlandin kanssa. Yritysjärjestelyn tavoitteena oli tukea konsernin kasvutavoitteita ja kilpailukyvyn parantamista sekä tarjota kaikille asiakkaillemme kattavamman tuotetarjonnan sekä entistäkin laajemmat resurssit.

Viimeisin yrityskauppa tuli voimaan vuoden 2018 alussa, kun ostimme Apstek Oy:n liiketoiminnan, minkä seurauksena Hensel-tuotteiden jakelu Suomessa siirtyi meille. Henselin innovatiiviset jakorasiat ja moduulikotelot täydentävät erinomaisella tavalla FSM Oy:n tieto- ja sähköverkkotuotteistoa. Tällä sektorilla näemme suuren potentiaalin, jolla kasvamme tulevaisuudessa
niin orgaanisesti kuin myös uusien yritysostojen kautta.