Dahua peruskoulutus

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta IP- tai Dahuan videovalvonnasta. Koulutuksessa käydään "hands-on" -tyyppisesti läpi vaiheittain Dahuan IP-videotallentimen ja kahden IP-kameran asennus, asetusten konfigurointi ja käyttöönotto. Koulutuksen tavoite on osata käyttöönotto Dahuan IP-pohjaiselle stand-alone kameravalvontaratkaisulle. Koulutus on tarkoitettu asentajille ja teknisille myyjille. 

Koulutuksen hinta on 700 € (brutto, alv 0 %), ja se sisältää seuraavan koulutuksessa käytettävän tuotepaketin:

  • Neljän kameran Dahua-tallennin, kovalevy
  • 2 IP-kameraa
  • Näyttö
  • Kaapelit

Ilmoittautuminen Turva-akatemian koulutuksiin on sitova. Mahdollinen peruutus on ilmoitettava viimeistään (6) arkipäivää ennen koulutuspäivää. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta, FSM veloittaa 50 euron peruutusmaksun. FSM pidättää oikeuden perua koulutuksen neljä (4) arkipäivää ennen koulutuksen järjestämistä, mikäli ilmoittautujia on alle kuusi (6) henkilöä.


Dahua syventävä koulutus

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tutustua Dahuan edistyksellisempiin ratkaisuihin. Yhden päivän koulutuksessa käydään käytännön harjoitusten avulla läpi Dahuan vaativampia sovellusalueita, kuten: 

  • AcuPick-hakutoiminnot
  • AI-analytiikkatoiminnot
  • PTZ-kameroiden konfigurointi ja käyttö
  • Lämpö- ja rekisteritunnistuskamerat
  • Audio-ominaisuudet
  • Ohjelmistotyökalut

Osallistujat käyttävät koulutuksessa omia Windows PC koneitaan.

Koulutuksen hinta on 290 € (brutto, alv 0 %).

Ilmoittautuminen Turva-akatemian koulutuksiin on sitova. Mahdollinen peruutus on ilmoitettava viimeistään kuusi (6) arkipäivää ennen koulutuspäivää. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta, FSM veloittaa 50 euron peruutusmaksun. FSM pidättää oikeuden perua koulutuksen neljä (4) arkipäivää ennen koulutuksen järjestämistä, mikäli ilmoittautujia on alle kuusi (6) henkilöä.


Dahua peruskoulutus
Koulutus on suunnattu ensisijaisesti henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta IP- tai Dahuan videovalvonnasta. Koulutuksessa käydään "hands-on" -tyyppisesti läpi vaiheittain Dahuan IP-videotallentimen ja kahden IP-kameran asennus, asetusten konfigurointi ja käyttöönotto. Koulutuksen tavoite on osata käyttöönotto Dahuan IP-pohjaiselle stand-alone kameravalvontaratkaisulle. Koulutus on suunnattu asentajille ja teknisille myyjille. Osallistujat käyttävät koulutuksessa omia Windows PC koneitaan.
 
Koulutukseen sisältyy tuotepaketti, jonka parissa harjoitellaan käytännössä:
 
Neljän kameran Dahua-tallennin, kovalevy
2 IP-kameraa
Näyttö
Kaapelit
Koulutuksen hinta on 881 € brutto, alv 0 %.
 
Ilmoittautuminen Turva-akatemian koulutuksiin on sitova. Mahdollinen peruutus on ilmoitettava viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen koulutuspäivää. Mikäli peruutusta ei ilmoiteta, FSM veloittaa 50 euron peruutusmaksun. FSM pidättää oikeuden perua koulutuksen neljä (4) arkipäivää ennen koulutuksen järjestämistä, mikäli ilmoittautujia on alle kuusi (6) henkilöä.