Organisaatiollemme on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti, joka on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

FSM:n työntekijäkokemusta selvittävässä tutkimuksessa parhaimmat arvosanat saivat tasa-arvo, johdon luotto ja suoraselkäisyys, johdon kyky käsitellä eteen tulleita haasteita sekä henkilöstön kokemus oman työn merkityksellisyydestä. Vapaissa kommenteissa tuli esille työpaikan ainutlaatuisuus, tyytyväisyys, rento ilmapiiri sekä luottamus. 

Organisaatiollemme on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti ensimmäisenä alallamme. Sertifikaatti on globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.
 
FSM:n työntekijäkokemusta selvittävässä tutkimuksessa parhaimmat arvosanat saivat tasa-arvo, johdon luotto ja suoraselkäisyys, johdon kyky käsitellä eteen tulleita haasteita sekä henkilöstön kokemus oman työn merkityksellisyydestä. Vapaissa kommenteissa tuli esille työpaikan ainutlaatuisuus, tyytyväisyys, rento ilmapiiri sekä luottamus. 76 % FSM:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 62%.

Olemme erittäin kiitollisia henkilöstöllemme hienoista tuloksista, ja tulosten perusteella meillä on eväät lähteä kehittämään yrityskulttuuria entistä paremmaksi!

 

Työntekijöiden kommentteja

 

"Yritys toimii kannattavasti ja kasvuhakuisesti; tämä motivoi ja antaa mieluisia ja jännittäviä haasteita."

 

"Annetaan poikkeuksellisen vapaat kädet tehdä työ itsenäisesti ja oma-aloitteisesti."

 

"Uskon, että kaikilla työntekijöillä on turvallinen ja arvostettu olo. Työyhteisö on välittävä eikä ketään ole syrjitty. Työntekijöillä on myös paljon itsenäistä työskentelyä, vastuuta ja valinnanvapautta."

 

"Ainutlaatuinen työpaikka Suomessa."


 

Sertifiointimme mahdollistaa seuraavaksi sijoittumisen Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -listalle, jolla palkitaan vuosittain sertifioiduista organisaatioista 50 ansioituneinta Suomessa.

Haluamme olla osaltamme kehittämässä suomalaista työelämää, olla edelläkävijöitä ja toiminnallamme määritellä, miltä tulevaisuuden yhteiskunta ja työelämä näyttää.

Haluatko olla osa menestystarinaa? Katso vapaat työpaikat ura-sivultamme, tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus!