Valvontakamerat yrityksille, koteihin ja ajoneuvoihin

 

IP-kamerat

IP-kamera lähettää suoraa videokuvaa verkosta päätelaitteeseen reaaliajassa, ja kuvaa voidaan katsoa ja ohjata lähiverkosta tai tarvittaessa etäyhteyden avulla mistä tahansa. Integroitu 4G valvontakamera mahdollistaa etäkohteen valvonnan suoraan mobiiliverkon kautta. Valikoimastamme löydät alan parhaiden valmistajien IP-kamerat. Valitse kiinteistä, ohjattavista tai multikennoisista malleista kameravalvontaratkaisu Ethernet-verkkoon. Myös langaton valvontakamera on vaihtoehtona, jos kaapelointia ei voida toteuttaa järkevästi.

Valvontakameroissa käytetään uusinta AI-tekoälytekniikkaa, mikä mahdollistaa tarkemman kuvan ja turvallisemman ympäristön. Valikoimassamme on vandaalisuojatut ja kaikkia sääolosuhteita kestävät kameramallit. Atex-mallit ovat lisäksi soveltuvia myös räjähdysvaarallisiin tiloihin. Huipputerävä 4K tai Full HD kuvanlaatu, pimeänäkökamerat sekä IR-valot mahdollistavat erittäin tarkan ja kirkkaan kuvan jopa täysin pimeässä. AI-kamerat mahdollistavat muun muassa älykkään kohteiden tunnistuksen ja seuraamisen, henkilönlaskennan ja paljon erilaisia hahmontunnistusominaisuuksia. Lämpökameroilla saadaan lisäturvaa vartiointiin tai lämpötilojen valvontaan. PoE-järjestelmässä kameroiden virta saadaan verkkokaapelista, jolloin erillistä virransyöttöä ei tarvita. Kaikki edustamamme kameravalmistajat panostavat erityisesti tietoturvallisuuteen ja kehittävät tietoturvaa jatkuvasti. Siksi kaikki myynnissä olevat IP-valvontakamerat ja tallentimet ovat turvallisia käyttää niin koti- kuin yrityskäytössäkin.

Tutustu IP-kameroihinLämpökamerat

Lämpökameroilla varmuutta palonhavaitsemisjärjestelmään

Tehosta palonhavaitsemista kriittisissä kohteissa käyttämällä lämpökameroita osana EN54-hyväksyttyä Inim paloilmoitinjärjestelmää. Lämpökamerasensorin jäähdyttämätön lämpöanturitekniikka ja mittauspisteiden valinta kuva-alueelta mahdollistavat erittäin tehokkaan lämpöhavaintotekniikan. Varastoissa tai eläinsuojissa erilaisia tavara- ja turvekasoja on tehokkainta valvoa lämpökameran kautta. Kamerakuvan palohälytys voidaan automatisoida suoraan osoitteelliseen Inim Previdia EN54 palohälytyskeskukseen.

Tutustu lämpökameroihin tai lue lisää Lämpökamerat paloturvallisuudessa -esitteestä.HDCVI / Analogiset kamerat

Mikä on HD CVI?

HD CVI takaa olemassa oleviin kameravalvontajärjestelmiin edistyksellisimmän kuvanlaadun ja pisimmät HD / Full HD-kuvan siirtomatkat koaksiaalikaapelissa. HD CVI (High Definition Composite Video Interface) on koaksiaalikaapelilla kuljetettavan analogisen HD-kuvan siirtomuoto, joka tukee resoluutiota aina 4K tasolle asti. Se on markkinoiden kehittynein HD / Full HD -tason järjestelmä koaksiaalikaapelointiin.

Parempi kuvanlaatu, edullisempi toteutus.

Valvontakameroiden vaatimukset kasvavat jatkuvasti ja vanhatkin järjestelmät siirretään korkearesoluutioiseen kuvanlaatuun. HD CVI kameroilla säästetään kustannuksissa, etenkin suurissa ja vaativissa kohteissa. HD CVI:n avulla voidaan hyödyntää olemassa olevia kaapelointeja sekä korkearesoluutioisen kuvan että ohjaussignaalin siirtämiseen. Esimerkiksi vanha analoginen kamera voidaan korvata Full HD -domekameralla.

Tutustu analogisiin HD CVI-kameroihinAjoneuvokamerat

Mobiilijärjestelmä tarjoaa keskitetyn valvontaratkaisun hälytysajoneuvoihin ja joukkoliikenteen tai rahtiliikenteen autoihin. Ajoneuvojen sijaintia ja liikettä voidaan valvoa visuaalisesti graafisten karttojen avulla valvomosta tai matkapuhelimesta. Näin tapahtumia tai esimerkiksi rahtiliikenteen kulkua voidaan valvoa keskitetysti.

Tallenteet voidaan ladata tallentimelta automaattisesti ajoneuvon tultua Wi-Fi-verkon alueelle. Hälytysajoneuvoissa reaaliaikainen kamerakuva voi toimia päätöksenteon apuvälineenä, jolloin se helpottaa taktisten ja teknisien ratkaisujen tekemistä hätätilanteessa. Onnettomuuspaikalta saadaan reaaliaikaista tilannekuvaa hälytysajoneuvoista tai vaikkapa bodykameroista. Valvomo on mahdollista rakentaa myös johtoautoon.

Ajoneuvokamerajärjestelmän kaikki komponentit on suunniteltu kestämään mekaanista rasitusta, jännitteen vaihtelua ja hallittua virran päälle- ja poiskytkentää. Laitteet tukevat mm. ISO16750-3 ja EN50155 -standardeja, ja kamerat jopa IP6K9K-tason suojausta. HDCVI-tuotteissa käytetään mekaanisesti kestävää aviation-liitäntää. Valittavana on IP- tai HDCVI-pohjainen alusta. Molemmissa kaapelointi on helposti toteutettavissa, ja tarvittavat lisävarusteet on helppo yhdistää järjestelmään.

Tutustu ajoneuvokameroihin ja lue lisää ajoneuvokameroiden esitteestä.

Petri Hyvönen, liiketoiminnan kehityspäällikkö, kameravalvonta